Почетна

Сакате да ги намалите трошоците за организација на работните процеси, управување со ресурси и забрзана испорака на сервисите кои ги нуди Вашата компанија? Потребна Ви е подобра и побрза интеграција на деловните процеси во Вашата компанија?

Вие сте на вистинското место!

Синерџи Ви го нуди сето тоа и уште многу повеќе. Нашата цел е да им помогнеме на нашите клиенти да ја подобрат оперативната ефикасност и продуктивност на бизнис процесите во компанијата. Колку побрза имплементација, толку поскоро ќе ги почуствувате резултатите од движењето на работата во Вашата компанија во нагорна линија . Се што треба да направите е да го одберете софтверскиот пакет кој најмногу одговара на работата и потребите на Вашата компанија. Направете го вистинскиот избор!

Она што го нудиме е интегриран софтвер за документ менаџмент и книговодство Collab ERP кој меѓу другото вклучува интеграција на деловните процеси:

  • колаборација,
  • развој,
  • уредување на документи во електронска форма и
  • покривање на целокупното материјално-финансиско работење.

Покрај ERP решението, како дел од интегрираниот софтверски пакет Collab, нудиме и решенија за

Доколку Вашата компанија е со дејство во областа на малопродажба, easyPOS софтверскиот пакет е вистинското решение за Вас, кое дава исклучителна можност за одлично работење во областа на:

  • ресторантско работење,
  • кафе барови,
  • продавници,
  • сите останати на кои им треба сигурно и квалитетно печатење на фискални сметки

Нашето решение за бензиски станици, е софтверот Vertico, кој во својата функционалност нуди можност за:

  • комплетно решение за фискализација на вашата бензинска пумпа според позитивни законски регулативи на Република Македонија
  • можност за поврзување на вашиот деловен процес на Vertico со Collab ERP